TAGCLOUD_Willem copy

 

Als jonge ambitieuze consultant en trainer heb ik veel affiniteit met de wereld van de Fast Moving Consumer Goods. Zodoende ben ik betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van business games alsmede bij het begeleiden van verbetertrajecten in organisaties. Mijn focus ligt daarbij o.a. op het creëren van flow (ritme) in de procesketen –  vandaar de ondertitel ‘ritmist’.

 

Ik ben analytisch, dynamisch en resultaatgericht ingesteld. Mijn academische achtergrond combineer ik met mijn pragmatische karakter en mijn overtuiging dat met interactief en spelenderwijs leren goede resultaten geboekt worden.

De masters Bedrijfskunde (organisatieontwerp en -verbetering) en Economie (Financial Economics) heb ik voltooid aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Naast mijn werkzaamheden voor BIG heb ik ervaring opgedaan tijdens diverse procesoptimalisaties bij logistieke dienstverleners en productiebedrijven. Hierbij nam ik zowel het procesontwerp, de implementatie en het projectmanagement voor mijn rekening. Daarbij vind ik het belangrijk om nauw contact te hebben met alle betrokken. Naar mijn mening moet het voor iedereen in de organisatie duidelijk zijn welke koers gevaren gaat worden, en wat ieders rol daarbinnen is.

Sinds mijn studententijd ben ik woonachtig in Nijmegen. Sinds mijn 7e levensjaar ben ik fanatiek drummer (ritmist) en momenteel bezet ik de drumkruk in verschillende bands; variërend van all-round coverbands tot een rock-formatie met eigen werk. Maar ook gelegenheidsoptredens en studiowerk sla ik niet af. Want het is leuk om met nieuwe mensen intensief samen te werken en samen een mooi resultaten neer te zetten. Met mijn bands treed ik in de weekenden regelmatig op. Zowel in kleine bruine kroegen als op festivals. Doordeweeks wordt in de avonden de oefenruimtes niet vermeden. Want oefenen hoort erbij. De paralellen tussen de interactie in bands en die in bedrijven is fascinerend om te zien. Communicatie, leiderschap, samenwerking, feedback geven, rolbepaling. Allemaal belangrijke thematiek in de muziek. Maar bovenal bevestigt het mij in mijn geloof dat spelenderwijs en interactief leren leuk en erg effectief is.