Begeleiding transitie

BIG heeft ons bij Toorank geholpen noodzakelijke stappen in de transitie-fase van “entrepreneurial” naar “professioneel” te zetten. Door voortdurende (internationale) groei van tenminste 10% per jaar liepen wij als distilleerderij steeds vaker tegen de beperkingen van de oude organisatie aan, waardoor het duidelijk werd, dat wij stappen moesten zetten om ook de komende jaren onze klanten tevreden te houden en gezond te kunnen blijven groeien.
De persoonlijke begeleiding en coaching van BIG heeft op verschillende plaatsen in de organisatie en ook in verschillende vormen plaats gevonden: Van intensieve heide-sessies met de directie waar een spiegel werd voorgehouden om draagvlak te bewerkstelligen en de strategische richting te bepalen tot aan de vertaalslag hiervan naar Lean-sessies voor de hele organisatie, inclusief trainingen, die vaardigheden en kennis van de medewerkers op een hoger nivo hebben gebracht.
Wij zijn nog niet waar wij willen en moeten zijn als organisatie, maar de begeleiding van BIG en het sparren met de professionals van BIG heeft ons zeer geholpen een aantal noodzakelijke stappen te zetten.

Conré Oostrom
Distilleries Group Toorank, Zevenaar

LEAN bewustwording

BIG heeft op een inspirerende, daadkrachtige, innovatieve wijze vormgegeven aan onze bewustwordingssessie over “Wat is nou precies Lean”? Wat BIG beloofde is ook gerealiseerd. Medewerkers die de klok wel hoorden luiden, maar niet wisten waar de klepel hangt hebben zelf de klepel weten te weten. Aad en Casper van BIG waren de leidende elementen bij deze zoektocht! Zij nodigden de medewerkers uit om deze zoektocht zelf vorm te geven en ja, discussie en elkaar aanspreken hoort daar ook bij….. Kortom, een aanrader om onze ervaring ook jullie ervaring te laten worden!

Hans Claassen
Gemeente Oirschot

Begeleiding strategie sessies

We zijn als King Cuisine BV in contact gekomen met BIG via onze ERP leverancier. Verscheiden mensen uit onze organisatie hebben deelgenomen aan de Ixperience game en zijn zo geconfronteerd met hun eigen denken en handelen. Een ware eye opener! Daarnaast hebben we samen met BIG ons strategisch plan geschreven voor de komende drie jaar. Een proces waarin door Casper en Aad steeds uitdagende vragen gesteld werden en prikkelende stellingen geponeerd. Een fijne samenwerking waarbij blijkt dat partijen elkaar enorm kunnen versterken.

Jacques Krutzen
King Cuisine, Tilburg