BIG helpt

BIG maakt van uw onderneming een lerende organisatie met structurele rendementsverbetering als doel. Wij worden op interactieve wijze met management en medewerkers aan groei en ontwikkeling.

Business games

BIG vindt dat business games (serious games) het nieuwe leren vertegenwoordigen. Met business games jaagt BIG veranderingen in bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties aan. Een mix van informatie en entertainment maakt elke business game tot een belevenis die deelnemers spelenderwijs aanzet om anders te denken en nieuwe werkwijzen te overwegen.
Het belangrijkste doel van onze business games is om uw werknemers meer inzicht te geven in de praktische mogelijkheden om het rendement van de organisatie en de in- en externe supply chain(s) te verbeteren. In de business games worden concrete tips gegeven en pragmatische ‘gereedschappen’ besproken om te komen tot optimalisatie van de keten, tot verbetering van de klantgerichtheid en tot een betere communicatie en afstemming in de keten.

Voor meer informatie over onze business games klikt u hier.

Opleidingen, advies en workshops

Naast business games geeft BIG training, advies, opleidingen en lezingen op het gebied van;
● Leiderschap
● Talentontwikkeling
● Vakmanschap (Vaardigheden – Attitude – Kennis)
● LEAN
● Procesoptimalisatie
● Supply Chain Management
● HRM (Hoog Rendement Management)
● Business Games, Serious Gaming
● Team coaching

Strategiesessies, leerinterventies en meer

BIG stroomlijnt bedrijfsketens, geeft lezingen en presentaties over de actualiteit van internationale supply chains en organiseert heidagen & strategiesessies op maat.
Wij baseren onze aanpak op wetenschappelijk onderzoek en erkende vakliteratuur.

Wij bedienen klanten met zeer uiteenlopende behoeftes. BIG helpt u en uw onderneming graag vooruit! Wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Stuur ons berichten