Breng uw supply chain prestaties naar grote hoogte!

Beschrijving
De business game BDA Multi Food International biedt u de uitdaging om uw expertise als supply chain specialist te tonen en samen met uw team een succesvolle supply chain strategie te bedenken en uit te voeren. Dat vraagt onder meer om kennis van en inzicht in ketenprocessen, leiderschap, lef, ondernemerschap en het vermogen om samen te werken.

De game richt zich op het vormgeven en inrichten van de internationale supply chains van het voedings-middelenconcern BDA Multi Food International met haar hoofdkantoor in Zürich. Het bedrijf is wereldwijd actief, maar het zwaartepunt van de activiteiten bevindt zich in China, de USA en Europa.

BDA Multi Food is een snelgroeiende speler op het terrein van food ingredients. Men heeft de afgelopen jaren een reeks aan bedrijven in de hele wereld overgenomen en heeft voor de komende periode als doel om de processen van de overgenomen bedrijven te gaan standaardiseren en alle internationale aanvoerketens te integreren, herstructureren en optimaliseren om zo de noodzakelijke schaal- en efficiencyvoordelen te realiseren.