tagcloud jet

Als all round manager c.q. facilitator, breng ik met mijn 20 jaar lijn,- programma en projectmanagement praktische en klantgerichte oplossingen. Binnen BIG expert op het gebied van continu verbeteren. Mijn bedrijfskundige inzichten zijn aan de universiteit van Groningen c.q. Tilburg verworven. NLP, Prince 2, NIMA B, en LEAN Black Belt hebben mijn manier van kijken verbreed. Business games bieden mijn inziens een mooie spiegel voor medewerkers en leidinggevenden om geconfronteerd te worden met bestaande gedrag,- en cultuurpatronen binnen organisaties. Vanuit deze ervaring kan begonnen worden met andere ogen naar bestaande situaties te gaan kijken en te starten met blijvend verbeteren.

Ik heb een passie voor operationele processen. Met een open uitstraling, enthousiasme, en een gezond portie boerenverstand, stimuleer ik teams om te verbeteren en dit ook vol te houden. Ben gedreven en kan met mijn denk,- en daadkracht lastige situaties vertalen naar oplosbare problemen. Ik geniet ervan om mensen te helpen groeien en samen te werken aan het beste resultaat. Mensen aanzetten tot ander gedrag gebeurt niet van vandaag op morgen, maar kan wel iedere dag met een klein stapje. Medewerkers meenemen door hen zelf te laten ervaren, in plaats van (alleen) te trainen of doceren, is wat BIG doet met haar games. Gegarandeerd succes!

Ik woon met mijn vriend en onze drie kinderen in Overasselt waar we gedurende vijf jaar onze eigen boerderij hebben gebouwd. Op het perceel waar we wonen, bevinden zich voldoende mogelijkheden voor heide,- vergader,- of teambuildingsactiviteiten. De locatie, gelegen net onder Nijmegen, leent zich bijzonder goed voor het opdoen van nieuwe inspiratie en/of het maken van energierijke plannen. Ik vergezel jullie graag daarbij !