Gedragsverandering
BIG levert een bijdrage aan de verbetering van uw rendement. Eén van de uitgangspunten van ons aanbod is dat we het management en de medewerkers van uw organisatie laten inzien waarom ze doen wat ze doen. Zo wordt voor iedereen duidelijk wat de individuele- en teambijdrage is aan het succes van uw onderneming. Wij willen dat uw medewerkers werken met plezier!

Spelenderwijs
Spelen. We zijn er volwassen door geworden. De (leer)interventies van BIG appelleren aan onze behoefte om te spelen. En aan die om te winnen. De spelsituaties in onze interventies werken omdat ze levensecht zijn. Ze ontstaan uit spontane situaties die de spelers zelf veroorzaken. Games werken als een hogedrukpan. Wat erin gaat, komt er beter uit. Gedoseerde spelmomenten creëren rechtstreekse individuele en collectieve leerervaringen. Met een gegarandeerde houdbaarheid omdat de ervaringen zijn opgedaan op de eigen werkvloer en nooit meer worden vergeten.

Leerrendement

Leerrendement

Vitaliteit, trends en tijdgeest
Elk bedrijf is een evolutionair systeem. In vitale bedrijven verandert er elke dag wel iets. Wie goed luistert, hoort de roep om vernieuwing. “If you do what you did, you get what you got!”

Zonder mensen zijn bedrijven en organisaties nergens. Alleen mensen houden structureren en culturen vitaal. Door hard te werken en de dingen goed te doen. Door de snelheid van ontwikkelingen is goed vaak niet meer goed genoeg. Wie de alertheid mist om bekwaam op veranderingen in te spelen, verliest de greep op trends en de tijdgeest.

De interventies van BIG geven nieuwe impulsen, ze genereren frisse energie en voorkomen dat medewerkers zich terugtrekken in hun schulp.

De 5 B’s van BIG
Iedereen kent de P’s van de marketingmix. Wij hebben de 5 B’s van BIG.

De 5 B’s vormen het fundament van ons gedachtengoed en de leidraad bij de ontwikkeling van onze producten en dienstverlening. Door op de link hieronder te klikken kunt in u meer detail onze filosofie lezen.

De 5 B’s van BIG

Wilt u hierover van gedachten wisselen, neem dan gerust contact op middels onderstaand contactformulier.

Stuur ons berichten