Tagcloud_Aad_BIG

Tijdens de middelbare schooltijd werd mij duidelijk dat ik naar de Hogere Hotel School in Maastricht wilde. Ondanks het feit dat ik geen horeca-ervaring had, mijn ouders niet echt bemiddeld waren en geen horecazaak hadden, was ik ervan overtuigd dat ik zou worden geselecteerd om aan deze opleiding te beginnen. Tijdens de selectiedagen heb ik er alles aan gedaan om een goede indruk te maken. Ik werd op 17-jarige leeftijd aangenomen en was op mijn twintigste één van de jongst afgestudeerden in de geschiedenis van de Hotelschool .

Na de Hotelschool ben ik gaan werken bij Randstad. Ik heb daar 28 jaar met heel plezier gewerkt in verschillende functies, op verschillende afdelingen en bij verschillende bedrijfsonderdelen.

Door mijn opgedane kennis en ervaring bij Randstad, maar ook door verschillende vrijwilligersfuncties heb ik geleerd om de verbinding te maken tussen strategie en operatie, tussen plannen maken en plannen uitvoeren en tussen theorie en praktijk. Wellicht was een opleiding in de weg- en waterbouw toch beter geweest, ik ben een echte bruggenbouwer geworden!

Dit doe ik door goed te luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook naar wat er niet gezegd wordt! Vanuit een scherpe analyse en met veel energie en passie help ik bedrijven om de medewerkertevredenheid, de klanttevredenheid en het rendement te verhogen. Simultane belangenbehartiging is daarbij essentieel!