BIG_Business_Game_Open_GameIMG_9315

Werkconferentie ‘Succesvol samenwerken’ 23 juni 2016

BIG “Business Ixperience Games” organiseert regelmatig ‘open’ BIG Events in de vorm van werkconferenties en workshops. Tijdens zo’n bijeenkomst kunt u kennismaken met de mensen van BIG, hoort u vanuit welke visie en filosofie wij onze diensten aanbieden en vertellen wij u graag wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Maar eendrachtig onze filosofie  – door zelf te ervaren leer je veel meer dan door alleen maar te kijken of te luisteren – gaat u vooral ook zelf actief aan de slag in een live business game.

Door deel te nemen aan onze business game Bricks & Brains ervaart u onder meer aan den lijve hoe lastig het is om succesvol samen te werken, hoe het zit met betrokkenheid, wat de invloed van de leider is op het succes van teams en hoe u op eenvoudige wijze de randvoorwaarden kunt creëren voor een betere samenwerking binnen uw organisatie. De BIG Events laten u weer ‘s even stil staan bij de ontwikkelingen binnen en buiten uw organisatie, geven u nieuwe inzichten en reiken u actuele kennis! Deelname is gratis. Op 23 juni 2016 organiseren we weer een BIG Event met als thema “Succes samenwerken”

BIG_Business_Game_Open_GameIMG_9302

Over samenwerken, betrokkenheid en leiderschap wordt veel gekletst en nog meer gezwetst. Lekker samenwerken wil iedereen, maar waarom lukt het dan zo slecht in de dagelijkse praktijk. En natuurlijk willen we graag betrokken medewerkers. En toch zien we in de praktijk bij veel organisaties dat het met echte betrokkenheid maar karig is gesteld. Wat kun je daar nu aan doen? En hoe kunnen leiders dan precies bijdragen aan het succes van hun teams?

Op 23 juni hoort u van ons de antwoorden op deze vragen.

Klik hier voor meer informatie en voor het inschrijfformulier