BIG 'Business Ixperience Games'

Veel enthousiasme voor BIG business games bij LEAN Masterclasses Luba Uitzendbureau

Op 26 januari in De Verkadefabriek in Den Bosch en 28 januari in het AZ-stadion in Alkmaar organiseerde Luba Uitzendbureau voor relaties uit industrie, logistiek, handel en retail twee LEAN Masterclasses. Aan BIG ‘Business Ixperience Games’ de eer om deze evenementen voor Luba te verzorgen. Dat hebben we met veel plezier gedaan.

Met BIG 'Business Ixperience Games'

Met BIG ‘Business Ixperience Games’

Het programma bestond uit een business game met daarin verschillende LEAN-interventies (o.a. Visueel Management, 5S, Takttijd-analyse, in kaart brengen en wegnemen van verspillingen, verbeterborden en ) en een drietal speedcolleges over de achtergrond van LEAN, de belangrijkste aandachtspunten van deze verbeterfilosofie en de toepassing ervan in de praktijk.

Beide evenementen zijn zeer succesvol verlopen en we kregen zowel van onze opdrachtgever Luba als van de deelnemende bedrijven zeer enthousiaste en positieve reacties op onze aanpak. Dat horen wij graag natuurlijk.

Met BIG 'Business Ixperience Games'

Met BIG ‘Business Ixperience Games’

Nu op naar de volgende LEAN Masterclass op 11 februari a.s. in Leiden.