IMG_1464 (1)

Beta test Silk Race geslaagd

Afgelopen week vond een beta test plaats van onze gloednieuwe interactieve business game “Silk Race”. Silk Race is een keihard gezelschapsspel voor managers, leiders, directeuren en bestuurders, opgebouwd uit competitieve en interactieve leerinterventies rond managementvraagstukken. Eeuwenoude ervaringen en de nieuwste inzichten over managementdilemma’s en organisatievragen worden er in een reeks enerverende, zelf te kiezen leermomenten samengebracht.

BIG is achter de schermen al een tijdje druk bezig met de ontwikkeling van deze interactieve business game. Silk Race daagt teams uit de succesvolste kamelenkaravaan op de Zijderoute te organiseren. Deelnemers worden spelenderwijs bestormd door managementvraagstukken. Welke strategie en route stippelen we uit? Hoe managen we de risico’s en waar zitten de kansen? Wie brengt de zijde het snelst van China naar Venetië? Wel team maakt de meeste winst? Welk teamlid ontpopt zich als de geboren leider? Draait het om discipline of avontuur? Doen morele dilemma’s ertoe? Hoe laat je een kameel draven?

Tijdens de beta test werd de game uitgebreid onder de loep genomen door 8 testers met verschillende achtergronden. Van managers tot logistiek experts en van marketingdeskundigen tot fervente gamers. De beta test was een succes en we maken ons nu op voor de officiële pilot die binnen afzienbare tijd plaats zal vinden!

Bekijk hier de Silk Race trailer en houd de site in de gaten voor meer informatie over de pilot!