Zijdelinks_SilkRace_test1

Technische test “Silk Race” succesvol

Vorige week maakten we bekend dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe, interactieve business game “Silk Race”. Silk Race wordt een innovatieve game voor managers, leiders, directeuren en bestuurders, opgebouwd uit competitieve en interactieve leerinterventies rond leiderschaps- en managementvraagstukken opgehangen aan het thema ‘De Zijderoute’. Het managementspel – geïnspireerd door ‘De Spelende Mens’ – is gebaseerd op de gebundelde kennis en ervaring over verandermethoden, organisatieontwikkeling, leiderschap en andere bedrijfskundige vraagstukken.

De interactieve business game wordt gebouwd en ontworpen door twee partijen uit Arnhem; de techniek zal worden verzorgd door Ippo en Doks Ontwerpbureau neemt de vormgeving voor haar rekening. Woensdagavond 1 april hebben we Silk Race uitgebreid laten spelen door een groepje ‘beta testers’ en user interface experts. De test verliep zeer succesvol en na een half uurtje vergaten sommige deelnemers helemaal dat ze in Silk Race zaten om de game te testen. Ze gingen al volledig op in de game en werden bloedfanatiek en zeer competitief: test geslaagd!

Over een aantal weken, zullen we een nieuwe pilot doen. Mocht je daar aan deel willen nemen? Meld je dan aan!

Bekijk de trailer nu op http://silkrace.com/