Dura Vermeer_05

Succesvol teambuilding event ‘Singularity’ Jong Dura Vermeer

Vrijdag 10 april 2015 was BIG te gast bij Dura Vermeer om een inhoudelijk programma te verzorgen voor 50 jonge managers. Deze groep ‘Jong Dura Vermeer’ komt een paar keer per jaar bij elkaar in het kader van een trainee-ontwikkel-programma. De gehele dag stond in het teken van het begrip “Singularity”.

Van 09.00 tot 16.00 uur is een interactief programma doorlopen. Een vierkamp van verschillende business games, afgewisseld met een presentatie over debatteren en verschillende oefenrondes om de kunst van goed debatteren onder de knie te krijgen. Het slot van de middag stond ik in het teken van verschillende “lagerhuis-debatten” waarbij het zaak was de theorie te koppelen aan een daadwerkelijke uitvoering. Er werd fanatiek gedebatteerd aan de hand van een zestal stellingen over Singularity.

Met heel veel inzet, passie en gedrevenheid werden de verschillende business games gespeeld. De presentatie over debatteren het daarna in groepen oefenen van de aangeboden lesstof werd door de deelnemers enthousiast opgepakt en zo rond 16.00 uur kon de prijsuitreiking plaatsvinden en werd team ‘Groen’ als winnaar uitgeroepen.

BIG kijkt terug op een zeer geslaagde dag, is blij met alle positieve feedback van deelnemers en organisatie en verwacht dat er met deze groep young professionals een mooie toekomst gloort voor Dura Vermeer.