Succesvolle training Supply Chain Management bij Luba Uitzendbureau

 

Volop actie tijdens de business game Bricks & Brains op de afdeling Expeditie

Volop actie op de afdeling Expeditie tijdens de business game Bricks & Brains

Op maandag 9 maart 2015 waren we te gast bij Luba Uitzendbureau om voor 20 medewerkers een training Supply Chain Management te geven. Doel van deze training was om bij de betreffende medewerkers kennis en inzicht te vergroten in de voor Luba belangrijke markten Industrie & Logistiek.

De training is door BIG speciaal voor Luba ontwikkeld om er zo voor te zorgen dat er maximale aansluiting zou zijn tussen de inhoud van de training en de (leer)doelen van de organisatie.

Door het interactieve programma waren de deelnemers in staat om duidelijke verbanden te leggen tussen de dienstverlening van Luba en de vragen van de klanten uit genoemde sectoren. Door het spelen van de business game Bricks & Brains konden de deelnemers aan den lijve ondervinden hoe het is om in onder grote werkdruk slimme beslissingen te nemen in de logistieke keten, focus te houden op de klant en oog te houden op kosten en opbrengsten.

De groep was zeer enthousiast en leergierig. De kennis die werd aangereikt zorgden voor veel eye-openers en de groepsopdrachten maakten duidelijk dat er voor Luba nog veel kansen zijn om haar klanten te helpen om het rendement op arbeid te verhogen.

Kortom: een zeer geslaagde training, enthousiaste deelnemers en met een tas vol nieuwe kennis met meer vertrouwen de praktijk in. Wij kijken uit naar de volgende training bij Luba!

Meer inzicht in de interne keten tijdens de business game bij Luba Uitzendbureau

Meer inzicht in de interne keten tijdens de business game bij Luba Uitzendbureau