Aslı Koçak, Advanced Business Creator

Nieuwe stagiaire, Aslı Koçak, Advanced Business Creator

Iedereen die kennis heeft gemaakt met BIG “Business Ixperience Games” weet dat wij veel waarde hechten aan het begrip “Lerende organisatie”. In het kader van practice what you preach is sinds kort een stagiaire van Avans Hogeschool Den Bosch bij ons werkzaam. Asli Kocak gaat in de zomer afstuderen aan de opleiding Advanced Business Creation. Hieronder stelt Asli zich nader voor.

Over Aslı Koçak

Vroegtijdig beslissen hoe je jouw leven wilt inrichten is niet altijd even makkelijk. De juiste studierichting – die past bij jou als persoon – is een van de belangrijkste keuzes waar je goed over moet nadenken. Voor mij kwam de opleiding Advanced Business Creation als winnaar uit de bus!

Gedurende mijn opleiding ben ik klaargestoomd tot een creatieve en innovatieve business creator. Het allerbelangrijkste vind ik dat ik tijdens mijn opleiding mezelf heb leren kennen. Wie ik ben, wat ik kan en wat mij in het leven motiveert.

Alert zijn en inspelen op de trends is een van de eigenschappen van een advanced business creator. Globalisatie heeft binnen het bedrijfsleven steeds meer geleidt tot het samenkomen van verschillende culturen. Als een Nederlands meisje met een Turkse achtergrond ben ik bewust over het feit dat culturen veel van elkaar kunnen leren en dat samenwerkingen tussen culturen tot creatieve innovaties zullen leiden! Dit is de reden waarom ik nu ook de pre-master Management of Cultural Diversity op de universiteit van Tilburg aan het volgen ben.

In februari ben ik als stagiaire begonnen bij Business Ixperience Games. De komende maanden ga ik aan de slag met het creëren van een waardepropositie voor Business Ixperience Games. Met de verschillende technieken en tools die ik heb meegekregen vanuit mijn opleiding en de ervaringen die ik in de praktijk heb opgedaan, ga ik een bijdrage leveren aan de duurzame – innovatieve & langdurige – groei van Business Ixperience Games. Ik kijk erg uit naar de leerzame periode die mij te wachten staat!

Twitter: https://twitter.com/rakocak1993
LinkedIn: nl.linkedi.com/in/aslikocak/