BIG_Business_Game_Open_GameIMG_9313

BIG Event ‘De leider de baas: nieuwe trends in leiderschap’

Open Business Game

BIG “Business Ixperience Games” organiseert regelmatig ‘open’ BIG Events in de vorm van business games en workshops. Tijdens zo’n bijeenkomst kunt u kennismaken met de mensen van BIG, hoort u vanuit welke visie en filosofie wij onze diensten aanbieden en vertellen wij u graag wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Door bijvoorbeeld actief deel te nemen aan één van onze business games ervaart u onder meer aan den lijve hoe het zit met succesvol leiderschap en wat u allemaal kunt doen om tot succesvolle veranderingen in uw organisatie te komen. Hoe bepaalt u uw strategie en vertaalt deze naar concrete doelen voor uw medewerkers. En wat betekent dat voor samenwerking en communicatie. De BIG Events laten u weer ‘s even stil staan bij de gewenste ontwikkelingen binnen uw organisatie maar zeker ook bij de ontwikkeling van uw medewerkers en uzelf! Deelname is gratis.

Uitnodiging BIG 23 april

Op 23 april 2015 organiseren we weer een BIG Event met als thema “De leider de baas: nieuwe trends in leiderschap”

Over leiderschap wordt veel gekletst en nog meer gezwetst. Een echte leider, bijna iedereen wil het zijn, slechts weinigen zijn uitverkoren. Maar wat is dat eigenlijk, een echte leider. Bestaat die eigenlijk wel? En zijn ze eigenlijk wel nodig? Of hebben we meer aan charismatische en inspirerende managers?

Klik hier voor meer informatie en voor het inschrijfformulier.